Adverteren op radio, tv en/of internet bij MVS Gaystation

Naast doneren is ook adverteren een optie bij MVS Gaystation. Aangezien de GLBT-doelgroep gemiddeld meer open staat voor innoverende producten, meer geld te besteden heeft en veelal bestaat uit opinieleiders, is het een zeer aantrekkelijke doelgroep. MVS bereikt die doelgroep; zowel binnen als (ver) buiten Amsterdam (via internet). En omdat we een kleine organisatie zijn, zijn onze tarieven erg laag.

Adverteren bij MVS houdt in dat niet alleen een organisatie gesteund wordt in haar zelfstandigheid, maar de adverteerder zelf ook nog eens zichtbaarder wordt voor nieuwe klanten. We informeren graag over alle mogelijkheden en onze gunstige tarieven: hieronder is al een aantal voorbeelden van mogelijke pakketten met adverteermogelijkheden te vinden.

De basis-advertentiepakketten van MVS Gaystation lopen per drie maanden. TV-reclame werkt het best met herhaling en ook online campagnes hebben meer effect als meer vertoningen van de advertentie gegenereerd worden. Maatwerk is echter altijd (zonder meerprijs) mogelijk!

Pakket A:

3 maanden TV + Web Light: €125,-
- voorafgaand aan onze wekelijkse tv-uitzending een dia-vertoning van 5 seconden
- een rectangle (vierkante banner in de rechterkolommen) op www.mvs.nl

Pakket B:

3 maanden TV + Web Basis: €250,-
- voorafgaand aan onze wekelijkse tv-uitzending een spot van 10 seconden
- een topbanner (bovenaan) www.mvs.nl

Pakket C:

3 maanden TV + Web Plus: 595,-
- voorafgaand aan onze wekelijkse tv-uitzending een spot van 30 seconden
- een topbanner (bovenaan) www.mvs.nl
- een rectangle (vierkante banner in de rechterkolommen) op www.mvs.nl

Pakket D:

3 maanden TV + Web Extra: 1500,-
- voorafgaand aan onze wekelijkse tv-uitzending een spot van 60 seconden
- een topbanner (bovenaan) www.mvs.nl
- een rectangle (vierkante banner in de rechterkolommen) op www.mvs.nl
- wekelijkse vermelding van uw sponsorschap van MVS via onze social media: 533 volgers op Twitter en 722 vrienden op Facebook.
- gedurende de advertentieperiode een vermelding in onze (onregelmatig maar minstens maandelijks verschijnende) nieuwsbrief met 289 ontvangers. 

Meer informatie:

De bedragen zijn vrij van BTW. De reclameblokken vinden plaats aan het begin en einde van de uitzendingen. Variaties of aanpassingen van de voorbeeldpakketten zijn altijd mogelijk. Voor langere periodes dan de standaard drie maanden geldt bovendien een korting: bij een dubbele periode krijgt u 5 procent korting op het totaalbedrag, bij een driedubbele periode 10 procent, bij een jaar lang adverteren 15 procent korting. Pakket D kost voor een heel jaar dan geen €6000,- maar slechts €5100,-.

Naast de in de standaard pakketten genoemde adverteerdmogelijkheden op tv en internet behoort ook radio-adverteren tot de mogelijkheden. Radio-commercials kosten €0,55 per seconde met een maximum van twee minuten per uur uitzending.