MVS heeft vacatures

Uitbreidingen op komst, werkervaring geboden!

MVS Gaystation werkt aan een grote uitbreiding en onze 40 vrijwilligers kunnen straks best wat versterking gebruiken! Op alle fronten: radio, tv, internet, techniek, webdesign, programmaredactie, webredactie... en zelfs in ondersteunende functies als personeelsmanagement of administratie. Zoek je een nuttige vrijetijdsbesteding, een plek om werkervaring op te doen of misschien zelfs een zelfstandige stageplaats?

MVS Gaystation bestaat al weer bijna 25 jaar: dat is volledig te danken aan de inzet van vele honderden vrijwilligers die in de loop der jaren voor MVS Radio, MVS TV en meer recent MVS Internet aan de slag zijn. Met MVS Radio en TV bereiken we al decennialang ho's, le's, bi's en tra's in Amsterdam en omstreken. Sinds we eind jaren '90 actief werden op het internet kwamen daar mensen uit heel Nederland bij. 

Binnenkort breidt MVS wéér uit. Daar kunnen we dus enthousiaste nieuwe krachten voor gebruiken. Let wel: krachten die zelfstandig kunnen functioneren, want werken bij MVS is weliswaar vrijwillig, maar natuurlijk niet vrijblijvend. 

Zoals in de inleiding gezegd, zoeken we versterking op veel fronten (V/M): 

  • Radio - technici en editors
  • TV - presentatoren, cameramensen, editors en verslaggevers
  • Internet - webredacteuren en vormgevers
  • Redactie - programmaredactie (ondersteuning van onze programma's)
  • Management - vrijwilligersmanagement, administratie, fondsenwerving, donateurswerving, promotie/marketing en sales.

Wat bieden we? 

Letterlijk talloze kansen: MVS is een organisatie die door vrijwilligers gerund wordt, en zodoende zijn inventiviteit, creativiteit, volharding en ondernemerszin aan de orde van de dag. Maar als dat je ligt, dan voel je je bij MVS de koning te rijk. 

Daarnaast krijg je boven alles een unieke kans om te proeven aan alle vormen van de mediawereld: het zij aan de achterkant of aan de voorkant, want bij geen enkele andere organisatie zul je zo snel meegesleurd worden voor allerlei producties als bij ons. Maar dat is dan ook het geheim van MVS! 

Interesse of meer informatie? Ga naar MVS.nl/werk

Interessant item?
Via de buttons hieronder tip je gemakkelijk je vrienden en bekenden op Facebook of Twitter!