Nét geen Radioprijs voor MVS' Goed Gebekt

De nominatie was al een hele eer, maar helaas: het MVS-programma Goed Gebekt heeft zaterdag nét niet de NTR Radioprijs gewonnen. Van de NTR kreeg programmamaker Jesper Bekkers wel alle lof voor zijn uitzending Het Homohuwelijk Revisited.

De eerste prijs ging naar de documentaire De Flat Van Mijn Opa van Floris Alberse. 

Het Homohuwelijk revisited

Het Homohuwelijk Revisited werd in zijn originele vorm op vrijdag 1 april 2011 uitgezonden in Goed Gebekt, het maandelijkse praat- en discussieprogramma van Jesper Bekkers op MVS Radio. Presentator en verslaggever Jesper sprak met alle betrokkenen; van Job Cohen tot Henk Krol en Boris Dittrich, tot het eerste getrouwde lesbische paar.

Hoe herinneren de betrokkenen zich die tumultueuze periode, waarin gevochten werd voor dat huwelijk, dat volgens sommigen geen huwelijk mocht zijn en volgens anderen niet nodig was? En hoe kwamen ze er dan uiteindelijk toe om hun plek in de geschiedenis - het zij als organisator of uiteindelijke uitvoerder - in te nemen? Het werd een serie gesprekken met voor de goede verstaander een aantal opvallende uitspraken.

MVS' Goed Gebekt is iedere eerste donderdag van de maand te beluisteren op MVS Radio, van 19.00 tot 20.00 uur op de Amsterdamse stadszender Salto Stads FM. Maar óók wereldwijd online: live vanaf de voorpagina van www.MVS.nl, of later via de archieven op de programmapagina van Goed Gebekt.

Zie voor meer informatie over de NTR Radioprijs: radioprijs.ntr.nl

Interessant item?
Via de buttons hieronder tip je gemakkelijk je vrienden en bekenden op Facebook of Twitter!

Geef hier je mening over dit item!

comments powered by Disqus