Zóveel homofoben die homoseks hadden...

... Dat ze nu maar worden bijgehouden op een lijst

Lijstjes, we zijn er dol op. Vooral als het gaat over de homoseksuele seksschandalen van moraalridders die bijvoorbeeld tegen het homohuwelijk stemmen.

Het is alweer iets meer dan een week geleden dat we berichtten over de pikante foto's van de Puertoricaanse politicus Roberto Arango. Stemde hij enkele jaren geleden nog tegen het homohuwelijk, inmiddels had hij Grindr ontdekt. Genant. We schreven nog: "Hoe homofober de politicus, des te groter de kans dat hij zelf homo is."

Naar nu blijkt zijn we niet de enigen die dat opmerkten.

We ontdekten net namelijk gayhomophobe.com, een website waarop het aantal dagen wordt bijgehouden dat verstreken is sinds een prominente homofoob verstrengeld raakte in een homoseksschandaal. Onder de 'latest winner' volgt gelijk een hall of fame/shame waarin alle 'previous winners' worden vermeld, alsook het aantal dagen dat zij de recentste waren die in het nieuws kwam.

De laatste vijf voorgangers van Arango:

  • republikein Philip Hinkle (Amerika) - 12 augustus 2011 - 17 dagen
  • kerkleider Eddie Long (Amerika) - 21 september 2010 - 325 dagen
  • Labor-kopstuk David Campbell (Australië) - 20 mei 2010 - 122 dagen
  • priester en professor George Rekers (Amerika) - 4 mei 2010 - 16 dagen
  • republikein Roy Ashburn (Amerika) - 9 maart 2010 - 56 dagen

En zo voert de lijst terug tot 2004. De meest eervolle vermelding is discutabel die van Roy Ashburn (851 dagen) of die van zijn schandalige voorganger, Glenn Murphy jr., die slechts 10 dagen na Richard Curtis de pers haalde. 

Kortom, mocht jou binnenkort eens een gevoel bekruipen van "goh, het is eigenlijk al weer héél lang geleden dat er een schandaal was, heb ik iets gemist?", dan kun je de actuele stand van zaken snel checken. Superhandig toch?

Interessant item?
Via de buttons hieronder tip je gemakkelijk je vrienden en bekenden op Facebook of Twitter!

Geef hier je mening over dit item!

comments powered by Disqus