Video | Word weer homo met reparatieve therapie

Heteroseksueel? Monoseksueel zul je bedoelen.

Zo'n 4000 jaar geleden deden krijgsheren het zowel met mannen als vrouwen. Homoseks is dus van alle tijden, maar dat veranderde de laatste decennia. Heteroseks werd de norm. Voor alle mannen die zich tegenwoordig heteroseksueel noemen maar die dus eigenlijk slechts 'monoseksueel' zijn, is er nu reparative therapy. Zodat ook zij weer seks kunnen hebben met mannen!

De korte films en nep-documentaires van Mr. Deity zijn niet voor iedereen weggelegd, laten we dat voorop stellen. Het satirische gezelschap is al enkele jaren een vaste pijler op Youtube en scoorde ooit al bijna een deal met Sony, maar door hun realistische aanpak is het niet altijd direct duidelijk waar de satire begint en de werkelijkheid ophoudt. 

Mede daarom is het volgende fragment zo'n aanrader.

Op uiterst realistische wijze wordt 'reparative therapy' in beeld gebracht. Want, zo redeneren de hoofdpersonen in deze 'documentaire': van oudsher hadden mannen altijd al seks met andere mannen. Het is pas iets van de laatste jaren dat mannen het opeens alleen nog maar met vrouwen zouden mogen doen.

De therapie die in beeld wordt gebracht, repareert die gedachte. Hoe een 'monoseksueel' het dus lekker ook weer met mannen kan gaan doen! 

Interessant item?
Via de buttons hieronder tip je gemakkelijk je vrienden en bekenden op Facebook of Twitter!

Geef hier je mening over dit item!

comments powered by Disqus