Steun MVS Gaystation met een (vaste) donatie!


MVS bestaat dankzij giften van donateurs. Voor het opvangen van onvoorziene kosten kunnen we altijd steun van kijkers, luisteraars, lezers en sympathisanten gebruiken. 

Je helpt met een paar euro al een heleboel, want vele beetjes maken een hoop. Zoals duidelijk mag zijn, is MVS een non-profit organisatie die volledig op vrijwilligers draait. Dat betekent dat iedere cent van je bijdrage naar het draaiende houden van MVS en haar programma's gaat. 

We gebruiken je bijdrage voor hele praktische dingen, zoals het huren van studio's bij Salto en het onderhoud van onze audio- en video-apparatuur. 

Wil je daar meer informatie over, neem dan contact met ons op via de gegevens op onze contactpagina. We geven met alle liefde antwoord op al je vragen. Bovendien is er voor gulle donateurs altijd de mogelijkheid om een keer een uitzending van MVS bij te wonen, of om bijvoorbeeld eens met een cameraploeg op pad te gaan om even mee te kijken. 

Hoe steun je ons? 

Maak je bijdrage over naar:
rekening NL39INGB0106664107 (ING Bank)
tnv Stichting MVS Media
te Amsterdam

(Vergeet niet je mailadres, telefoonnummer of postadres te vermelden, dan kunnen we je bedanken! Dit is natuurlijk niet verplicht: anonieme giften zijn ook mogelijk.)

MVS Media Amsterdam is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK-nummer 41204731.

JAARVERSLAGEN

2016
Jaarverslag 2016
Jaarrekening 2016

2015
Jaarverslag 2015
Jaarrekening 2015

2014
Jaarverslag 2014
Jaarrekening 2014

2013
Financieel jaarverslag 2013

2012
Financieel jaarverslag 2012

Adverteren op radio, tv en/of internet bij MVS Gaystation

Naast doneren is ook adverteren een optie bij MVS Gaystation. Aangezien de GLBT-doelgroep gemiddeld meer open staat voor innoverende producten, meer geld te besteden heeft en veelal bestaat uit opinieleiders, is het een zeer aantrekkelijke doelgroep. MVS bereikt die doelgroep; zowel binnen als (ver) buiten Amsterdam (via internet). En omdat we een kleine organisatie zijn, zijn onze tarieven erg laag.

Adverteren bij MVS houdt in dat niet alleen een organisatie gesteund wordt in haar zelfstandigheid, maar de adverteerder zelf ook nog eens zichtbaarder wordt voor nieuwe klanten. Stuur een mail naar info@mvs.nl">voor de mogelijkheden