Trut Vibes

interviews met DJs sfeer van de trut

Trut Vibes probeert de sfeer en magie van queer disco De Trut tot leven te brengen door middel van een live ontmoeting met een DJ, inclusief een interview en een korte set. Dit programma wordt gepresenteerd door Robert Weijers, in samenwerking met De Trut.

Trut Vibes gemist?

Uitzendingen zijn ook online te beluisteren!

Via Stads FM On demand van Salto. Hieronder vind je een lijst van uitzendingen je meteen kunt luisteren. Daaronder staat een archief van uitzendingen die inmiddels niet meer te beluisteren zijn.24 februari: Trut Vibes #5: RZS & HNK

Trut Vibes probeert de sfeer en magie van queer disco De Trut tot leven te brengen door middel van een live ontmoeting met een DJ, inclusief een interview en een korte set. Deze keer met oudgedienden, vrijwilligers en DJ-duo RZS & HNK, die vertellen over de aard van de beagle, de oplossing voor meerdere Henken, maar vooral over muziek: van Madonna en Depeche Mode tot actuele beats. Dit programma wordt gepresenteerd door Robert Weijers voor MVS Gaystation, in samenwerking met De Trut. Link om direct te luisteren: HIER!

Klik hier om deze uitzending te beluisteren27 januari: Trut Vibes #4: Cliffie Square

Van Michael Jackson, Spencer Parker tot een miniset met een old school feel: DJ Cliffie Square draait funky, soulful and dirty! Robert bezoekt hem ter Trutte voor een uitgebreid interview.

Klik hier om deze uitzending te beluisteren