Programmagids

Het complete overzicht van de programmering van MVS


vrijdag

Radio | Bassline

van 19:00 tot 20:00 op Stads FM

Arjan, Eelko en Erik halen hun goedgevulde platentassen weer uit de kast en draaien iedere zaterdag de beste platen die ze in hun collecties hebben.

zaterdag

Radio | Gewoon MVS Radio

de 1e zaterdag van 19:00 tot 20:00 op Stads FM

Maurice, Mickey, Jochem, Dick en al hun vriendjes maken maandelijks een dik programma: Gewoon MVS Radio. Iedere eerste zaterdag van de maand een uur lang muziek, goede (en zeer slechte) gesprekken en daarbij horende meningen (al dan niet de jouwe). Geen gesprek is zó serieus dat er niet gelachen kan worden, vloeken mag en niets mag niet gezegd worden. De deur staat altijd open voor verzoekplaatjes, gasten en suggesties, en anders heb je maar gewoon te luisteren: iedere eerste zaterdag van de maand van 19.00 tot 20.00 uur op Salto Stads FM - en online. Gewoon MVS Radio: dát wat je echt nodig hebt.

Radio | Kulti Kulti

de 2e zaterdag van 19:00 tot 20:00 op Stads FM

Kulti Kulti is een persoonlijke, bevlogen en intieme melange van rubrieken: interviews, culturele tips, klankbeelden, audiocolumns en poëzie. Geassembleerd en gepresenteerd door Robert Weijers.

Radio | Studio 45

de 3e zaterdag van 19:00 tot 20:00 op Stads FM

Studio 45 is een radioprogramma van MVS op SALTO in de regio groot Amsterdam, iedere derde zaterdag van de maand tussen 19.00 en 20.00 uur.
Presentator Harold Thiehatten gaat in gesprek.
Vele interessante gasten heeft hij al opgezocht waaronder
Fong-Leng´, Jan Janssen, Gerti Bierenbroodspot, Barrie Stevens, Richenel, Georgette Koning, Evert Nijland, Wil Groot Frans Franciscus, Mario de Laat en Eddo Hartman,Lionstorm, Robert Witlox , Wilma den Uijl , Peter Taks, Reindert Kruse , Bert Feddema, Erwin van Rheenen , Martijn Padding , Olga Zuiderhoek, Mees Vos , Maarten van Boven.
De muziekkeuze is altijd verrassend
Studio 45 wordt uitgezonden in groot Amsterdam op de kabel 103.3, in de ether 106.8 en live online via http://salto.nl/streamplayer/radio/stadsfm_live.asp.
De uitzendingen worden gearchiveerd op www.mixcloud.com/harold-thiehatten

Radio | De Vijfde Week

de 5e zaterdag van 19:00 tot 20:00 op Stads FM

MVS Radio wordt verzorgd door vier radioteams: één voor ieder week van de maand. Maar soms heeft een maand vijf weken. De Vijfde Week is daarom een variabel programma. Het kan iedere keer anders zijn! Soms serieus, soms met een knipoog, maar altijd de moeite waard!

TV | MVS Gaystation TV

van 23:00 tot 23:30 op Salto 1

Wekelijks laat MVS Gaystation TV zien wat er zoal gebeurde in en rond de Amsterdamse homowereld (en ver daarbuiten). Met regelmatig nieuwe repo's, archiefbeelden, het laatste nieuws of de hipste feesten. Ook meewerken aan MVS TV? Mail naar info@mvs.nl voor meer informatie.