« Overzicht MVS video

Reacties op dodenherdenking 4 mei 2013 Homomonument

12 mei 2013 18:27

Dit beeldverslag is samengesteld uit filmmateriaal van meerdere medewerkers van MVS Gaystation. Door een technische storing is het helaas niet gelukt een goede registratie van de toespraken te maken. De teksten van zowel gastspreker Boris Dittrich als COC wisselspeler Tanja Ineke zijn wel op de site van COC.NL terug te lezen.

Het gehoorde publiek is onder de indruk van de plechtigheid die voor de 25 e keer werd gehouden. Ooit begonnen met een handje vol, nu meer gestroomlijnd en groot in getal. Om het overzicht te houden staan er hekken, daar zijn de meesten nu wel mee vertrouwd geraakt.
Dit jaar speelde de Westerkerk een bijzondere rol. Koster Jongbloed werkt al jaren samen met het comité 4 mei Homomonument. Het gaat meestal om facilitaire zaken. Dit jaar werden de bezoekers aan de herdenking getrakteerd op een kop koffie of thee. Voorheen bood het COC in de Rozenstraat deze nazit. En organist Jos van der Kooy deed daar met panfluitist Mathijs Koene nog een schepje boven op. Gedurende een half uur hebben de heren een vredesconcert gegeven.

Menne/ Raymond / Miriam / Wessel

Interessant item?
Via de buttons hieronder tip je gemakkelijk je vrienden en bekenden op Facebook of Twitter!

Geef hier je mening over dit item!

comments powered by Disqus