TV | Jonge kunstenaars aan zet

Dinsdag 18-01-2011 te zien bij MVS op Salto 1

Galeriehouder Rob Malasch nodigt van tijd tot tijd jonge kunstenaars uit om onverwacht in zijn galerij te komen exposeren; 'pop up exposities'. MVS ging een kijkje nemen bij een expositie van het Blitskrieg-collectief.
<object width="515" height="314"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/apU-JYLQrbY?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/apU-JYLQrbY?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="515" height="314"></embed></object>

Menne Vellinga van MVS Gaystation sprak met de galeriehouder over dit project. Ook komen drie leden van de groep aan het woord. Aldo di Pantaloni (Berlijn), Thomas van Rijs en Tibor Koek.

Zowel Tibor als Aldo brengen mannen op een eigen wijze in beeld. Thomas heeft plaatjes uit zijn jeugd gebruikt iin zijn werk. Ook zijn de jonge kunstenaars geregeld samen met hun penselen in de weer op een doek of pallet. De expo duurt tot eind februari 2011.

Interessant item?
Via de buttons hieronder tip je gemakkelijk je vrienden en bekenden op Facebook of Twitter!

Geef hier je mening over dit item!

comments powered by Disqus