Radio | Zaterdagavond: De Roze Kijk

iedere zaterdag van 19.00 tot 20.00 uur bij MVS Radio op Salto Stads FM

Op zaterdag sluit MVS de week af en kijkt de crew uit naar een leuke avond stappen. Op de radio doen we dat met De Roze Kijk (DRK). Geen gelikte radio maar een gezellig chaotisch geheel waarbij het belangrijkste nieuws van de afgelopen week gecombineerd wordt met de ego's van de presentatoren én de lekkerste muziek.

Op zaterdag 12 februari neemt MVS' eigen GJ Kooijman weer plaats achter de microfoon. Bij GJ zijn altijd de nieuwste en beste platen van dit moment te horen, en samen met host Rabia bespreekt hij het laatste en belangrijkste nieuws dat er zoal te vinden is.

Eerder deze week was er bijvoorbeeld de release van een nieuwe plaat van Lady Gaga, die online hoge ogen scoorde. GJ zou GJ niet zijn als hij dit nummer nu al bij zich heeft en laat horen.

Maar er is natuurlijk altijd méér: luister zelf maar!

De Roze Kijk: 12 februari 2011 van 19.00 tot 20.00 uur bij MVS Radio op Salto Stads FM. Check hier voor ether- en kabelfrequenties en de online uitzending! Tip: tussen 19.00 en 20.00 uur is de uitzending ook via de speler op de voorpagina van MVSgaystation.nl te beluisteren!

Interessant item?
Via de buttons hieronder tip je gemakkelijk je vrienden en bekenden op Facebook of Twitter!