MVS Radio | De laatste Bonte Woensdagavond Trein

Vanavond van 19:00 tot 20:00 uur op Stads FM

Helaas... Dolly's trein stopt na 5 jaar! Maar vanavond kun je nog één keer van Dolly genieten voordat de bonte trein in de remise verdwijnt. In haar allerlaatste uitzending bij MVS gaat Dolly Bellefleur in gesprek met Marjolein Houweling en Wilma Bakker, alias La Sirène.

Andermans Ogen - een ode aan Mathilde Willink

Om de werkelijkheid te zien, moeten clichés worden ontmaskerd. Clichés over mannen en vrouwen, maar ook over de Bijlmer, over kunst en kunstenaars, boeddhistische monniken en Hollandse moslima's. In Andermans Ogen gaan alle gemeenplaatsen overboord, wat leidt tot verrassende gezichtspunten op bijvoorbeeld de introductie van homo's bij een voetbalclub uit de Eerste Divisie, een computergame die werkelijkheid wordt of een compleet ander politiek bestel in ons land. Want wie kijkt met andere ogen, ontdekt een andere wereld. Andermans Ogen is een baanbrekend boek vol humor, boordevol ideeën en een bloedstollend whodunit-verhaal.

La Dietrich - Cinema- en muziektheater

Wilma Bakker, alias La Sirène, schittert in een avondvullende voorstelling in nachtclubsfeer over het werk en leven van The woman with the bedroom eyes Marlene Dietrich. De magie van de meest legendarische filmdiva van de 20ste eeuw wordt treffend verbeeld in deze oog- en oorstrelende TOUR DE CHANT van Berlijn naar Hollywood, Las Vegas en Parijs.

De uitzending is te beluisteren in en rond Amsterdam via Salto Stads FM: 106.8 FM op de ether en 103.3 FM op de kabel. Wereldwijd online via de voorpagina van www.mvs.nl, tussen 19:00 en 20:00 begint de uitzending automatisch af te spelen.

Interessant item?
Via de buttons hieronder tip je gemakkelijk je vrienden en bekenden op Facebook of Twitter!

Geef hier je mening over dit item!

comments powered by Disqus