Het antwoord op ál je roze relatievragen

Wie betaalt de rekening na een homodate?

"Wie van jullie is het mannetje?" Wás het leven van homostellen maar zo gemakkelijk als veel hetero's denken, want dan konden veel situaties afgehandeld worden door stereotypes na te leven. De man zet het vuilnis buiten, de vrouw doet de afwas en iedereen is blij. Maar omdat homo- en lesbostellen die 'luxe' niet hebben, is er nu een oplossing: Gay Manners, het Amerikaanse antwoord op ál je roze relatievragen.

Gay Manners is als Amerikaans initiatief eigenlijk té zoet voor woorden. Een groot deel van de site is gebaseerd op stereotypes. Met andere woorden: 'hoe dien je je te gedragen als...'? 

Laat dat nou net iets zijn waar niet veel Nederlanders van houden. Desalniettemin is deze website óók aan te raden als je graag níet conformistisch leeft. Al was het maar om je te verbazen over de oneindige truttigheid die ervan afdruipt. Want Gaymanners.com duikt namelijk in alle clichévragen die een mens kan bedenken in relaties. 

Wie betaalt de rekening na een afspraakje als er twee mannen of twee vrouwen uit zijn?
Wat als je een lesbisch stel een kaartje wilt sturen, maar de naam van één van de dames niet weet?
Wat als de dochter van een bevriend stel een geslachtsveranderende operatie ondergaat... is ze dan de zoon van dat stel?

Wat kan ik verwachten op de begrafenis van een homoseksueel? 

De lijst gaat door en door. Om nog maar te zwijgen over de verpakking. Want het ontwerp van de site is, hoe cliché, een geheel van pasteltinten, kekke pentekeningen en te pas en te onpas het hoofd van Dr. Steven Petrow, de man die de onzin de wereld in kraamt. 

Maar goed, kijk zelf maar:

Interessant item?
Via de buttons hieronder tip je gemakkelijk je vrienden en bekenden op Facebook of Twitter!

Geef hier je mening over dit item!

comments powered by Disqus