Leut | Iemand zin in lesbische Curry?

Is Christina lesbisch, bi... en boeit het?

Het was een druk weekje rond het liefdesleven van Christina Curry, de dochter van Patricia Paay en Adam Curry. De hele week waren haar geaardheid en mogelijke vriendin onderwerp van gesprek. Zeker is in ieder geval dat ze naar eigen zeggen verliefd is op een vrouw en dat ze goede vriendinnen is met Elle Bandita. Kunnen we 1 en 1 dan nu bij elkaar optellen?

Op zeven januari werd het gerucht de wereld ingesmeten dat Christina een relatie zou hebben met een vrouw - en dus lesbisch zou zijn. Nu is dat 'dus lesbisch' misschien wat kort door de bocht, maar een nieuwe gezellige bivrouw erbij is natuurlijk altijd welkom.

Mismanagement

Op negen januari wist het management van Curry echter opeens te vertellen dat ze géén lesbische relatie heeft. Het was absoluut niet waar! Een gerucht dat door Curry vervolgens vrij snel weer teniet werd gedaan door een persoonlijke tweet waarin ze de verklaring van haar manager weer ontkende. Ze vertelde dat ze een relatie met een vrouw heeft en meteen uit de kast kwam als biseksueel. "Ja, ik ben 'biseksueel'. Nee dit is geen stunt. Nee dit heeft absoluut niets te maken met een klooster."

Vervolgens werd meteen de link gelegd met de lesbische zangeres en artieste Elle Bandita, waarmee ze voor een EO-programma in een klooster heeft gezeten. Raar, want zelf zegt ze eigenlijk met haar tweet dat het juist niets met het klooster te maken heeft. Curry en Bandita zijn naar eigen zeggen gewoon goede vriendinnen.

1+1=2?

De hele situatie geeft nogal wat vragen. Heeft Nederland er een BP (beroemde pot) bij? En met wie is ze nou samen? Is het Elle Bandita, of zijn de twee echt gewoon vriendinnen en is er een derde dame in het spel? Dat laatste lijkt in dit geval het meest voor de hand liggend. Het is gewoon té gemakkelijk om een willekeurige lesbische vriendin meteen als dé geliefde te zien. Ook lesbische vrouwen hebben gewoon vriendinnen... Toch?

Het is hoe dan ook nogal kort door de bocht dat er door vele websites wordt gesteld dat deze twee dames een relatie hebben. Totdat een van de twee daarmee naar voren komt, drinken ze gewoon wat koffie samen, gaat wat dansen en dat was het dan.

Biseksueel?

Wel kunnen er nog flink wat kanttekeningen gemaakt worden bij haar coming out. Tot nu toe had Christina altijd relaties met mannen. De laatste relatie was met de Mexicaanse Juan Francisco Liñan, en dat eindigde half december. Het is dan ook maar de vraag of dit vrouwelijke avontuurtje een eenmalig uitstapje is, of dat ze ècht biseksueel is.

Aan de andere kant is geaardheid slechts een label wat je op jezelf kunt plakken. Als Curry zich nu het fijnst voelt bij biseksueel, dan is ze dat. Het wachten blijft dan ook op het eerste rode loper-event waar ze misschien wel zal pronken met haar nieuwe liefde aan haar zijde.

Of dat Elle Bandita is of niet: vooralsnog mogen we Christina Curry bij het rijtje homovriendelijke, roze en queer mensen scharen.

Welkom bij de familie, Christina!

Hier nog een stukje Christina toen ze nog 100 procent voor mannen ging en tussendoor nog een naaktshoot voor het blad FHM deed:

* Over de rubriek Leut: eigenlijk is het gewoon roddel, alleen proberen we er een twist aan te geven door niet met de waan van de dag mee te hollen maar wat uitgebreider te kijken naar de gegeven situatie. Zodat we tóch de roddels kunnen brengen zonder over te komen als roddelrubriek. *

Interessant item?
Via de buttons hieronder tip je gemakkelijk je vrienden en bekenden op Facebook of Twitter!

Geef hier je mening over dit item!

comments powered by Disqus